diumenge, de maig 21, 2006

Sol·licitud de Ple extraordinari

Sol·licitud de Ple extraordinari.

Els sotasignats, regidors de l’Ajuntament de Torà pels Grups Municipals d’Independents per Torà (InTo) i de la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) els quals representem la quarta part del nombre legal de membres d’aquesta corporació, a l’empara del que estableix l’article 98. a) del TRLMRLC, presentem sol·licitud de celebració de ple extraordinari.

Es fa constar que cap dels regidors sotasignats hem sol·licitat més de tres celebracions plenàries extraordinàries dins d’aquest any, als efectes legals establerts en l’article citat

També manifestem la nostra voluntat de no autoritzar que dins de l’ordre del dia s’hi incloguin més assumptes dels que s’han sol·licitat.


Motivació de la sol·licitud:

Atès que, segons l’article 52.2 del TRLMRLC, “corresponen al ple les atribucions següents: a) Controlar i fiscalitzar els òrgans de govern”.
Atès que el 15 d’octubre de 2004 aquest Ajuntament va aprovar inicialment, en sessió plenària, la modificació puntual del planejament de Torà, en la zona Pla de Torà – Polígon Industrial, amb el vot favorable de tots els grups polítics municipals.

Atès que el 29 de novembre de 2004, durant el període d’exposició pública, el senyor Jaume Garrabou i Viles i la senyora Margarita Hernández i Sánchez van presentar al·legacions en contra d’aquesta aprovació inicial de modificació puntual del planejament.

I atès que Gairebé un any i mig després aquestes al·legacions estan pendents de resoldre.
I atès que els regidors sotasignats, i la totalitat dels respectius grups municipals dels que formem part, considerem prioritari per a la nostra vila el desenvolupament de l’esmentat Polígon Industrial.
Sol·licitem la convocatòria de Ple Extraordinari, per al debat i posterior aprovació, si s’escau, del punt inclòs en l’ordre del dia adjunt, d’acord amb el que preveu l’anteriorment esmentat article 98. a) del TRLMRLC: “el ple té sessió extraordinària quan el president ho decideix o quan ho demana la quarta part, almenys, del nombre legal de membres de la corporació, sense que cap regidor pugui sol·licitar més de tres anualment. En aquest últim cas, la celebració d'aquest ple no es pot endarrerir més enllà de quinze dies hàbils des que ha estat sol·licitada, i no es pot incorporar l'assumpte a l'ordre del dia d'un ple ordinari o d'un altre extraordinari amb més assumptes si els sol·licitants de la convocatòria no ho autoritzen expressament.”

Ordre del dia:

1er punt (i únic) – Proposta de resolució de les al·legacions presentades contra la modificació puntual del planejament de Torà, en la zona Pla de Torà – Polígon Industrial,

Signat:

Magí Coscollola i Andreu
(Regidor d’InTo)

Pere Feixes i Civila
(Regidor de la CUP)

Josep Antoni Vilalta i Coletes
(Regidor de la CUP)